23 июля: в Германии 2089 новых случаев заражения Covid-19, умерло за сутки - 34

Центробанк России изменил прогноз по годовой инфляции

ЦБ повысил ключевую ставку до 6,5%

Умер таранивший крейсер США контр-адмирал Богдашин

23 июля 2021 года
Russian.city
m123n слева 1

160*600

Новости сегодня на DirectAdvert

Новости сегодня от Adwile

m123n слева 2
Актуальные новости сегодня от ValueImpression.com


Опубликовать свою новость бесплатно - сейчас


m123n слева 3


NRK.no

Nrk.no Каталог
m123n справа 1

SMI24.net — новости на русском 24/7

m123n справа 2

Загрузка...
m123n справа 3


Первые новости сегодня

Tollstudier mest populært

Nye tall fra årets samordna opptak viser at studier for toll, vareførsel og grensekontroll er det mest populære blant førstevalgssøkere. Читать дальше...
m123n 2

Доктор с пистолетом. Медика из Петербурга задержали за нападение на женщинуСветские новости (слухи, сплетни, сарафанное радио, шоу-бизнес, рейтинги)


Топ новостей последнего часа


m123n 3


Все новости

Июль
2021

Новые комментарии

NRK.no 

Frogner-siktet er tilregnelig

Mannen som er siktet for å ha skutt en 50 år gammel kvinne på åpen gate på Frogner i Oslo i april, er strafferettslig tilregnelig, mener sakkyndige. Det kommer fram i en fengslingskjennelse fra Oslo tingrett torsdag, der mannen ble varetektsfengslet i nye fire uker. I kjennelsen vises det til en rettspsykiatrisk erklæring fra 6. juli. Den nå 40 år gamle mannen har erkjent straffskyld for drapet på Fevziye Kaya Sørebø.

NRK.no 

Kritisk til overbooking på studie

NITO Studentene uttaler seg svært kritiske til den store mengden overbooking på IKT-studiene. Det er 105 prosent overbooking på IKT-studier, opp fra 92 prosent i fjor. Dermed er det tildelt to studieplasser per planlagte plass. – Dette vil føre til dårligere kvalitet på studiene. Det blir ikke ressurser til å følge opp alle, og kapasiteten i forelesningssaler, leseplasser og seminarundervisning er ikke tilstrekkelig, skriver leder i NITO Studentene, Linn Robin Andersen i en epost til NRK.

NRK.no 

36 personer drept i jordskred

36 personer er drept i tre jordskred i India. Det melder nyhetsbyrået AFP. Jordskredene fant sted i Raigad-distriktet, rett sør for storbyen Mumbai. De er forårsaket av monsunregn i den vestlige delen av India, og flere er fortsatt fanget. Redningsarbeid pågår, opplyser myndighetene.

NRK.no 

Listhaug med støtte til Stang

– Jeg tror Fabian Stang gir uttrykk for det mange mener. Men vi kommer ikke til å si noe mer i dag av respekt for at det er dagen etter en verdig minnemarkering av 10-årsdagen for 22. juli. Vi vil derfor ikke kommentere denne saken ytterligere nå, sier Frp-leder Sylvi Listhaug til NRK. Fabian Stang har fått kvass kritikk etter at han på torsdag beskyldte Ap-leder Jonas Gahr Støre for å gjøre 22. juli-tragedien til partipolitikk. – Støre sa i realiteten at jeg og andre Høyre-politikere, har et ansvar... Читать дальше...

m123n 13
NRK.no 

Dødstallet stiger i Kina

Kinesiske myndigheter har oppjustert dødstallet etter den store flommen i Henan-provinsen i Sentral-Kina. Tallet er nå på 51, opp fra 33 i går. Det skriver nyhetsbyrået AFP.

NRK.no 

7 smittet på storsamling i Tønsberg

Sju personer har fått påvist koronasmitte i Tønsberg etter en privat samling i hallen på Eik lørdag 17. juli. Der var det 79 personer. Tønsberg kommune opplyser at de har blitt varslet og at de bør i karantene. Kommunen opplyser at den følger situasjonen tett.

NRK.no 

Advarer mot falsk politi-oppringing

Innlandet politidistrikt har den siste tiden mottatt en rekke henvendelser om forsøk på telefonsvindel, opplyser de i en pressemelding. Flere har blitt oppringt fra politiets telefonnummer av en person som har presentert seg som etterforsker og som har bedt om sensitiv informasjon. Politiet sier de aldri vil be om denne type informasjon via telefon. Alle som får slike henvendelser oppfordres til å anmelde svindelforsøket ved nærmeste politistasjon.

NRK.no 

Tar kritikk for Utøya-artikkel

Aftenposten tar selvkritikk for en artikkel om hendelsene på Utøya-fergen MS Thorbjørn publisert i januar 2012. Etter terrorangrepet 22. juli 2011 ble det fremmet spekulasjoner om fergens rolle, blant annet ved at AUF-leder Eskil Pedersen flyktet. I en kommentar fra nyhetsredaktør Tone Tveøy Strøm-Gundersen, erkjenner avisen at saken kunne ha blitt løst på en bedre måte. Aftenposten beklager bruken av lekkede avhør og mangelfull kommunikasjon med de overlevende som siteres i saken, deriblant Lars Fjærli Hjetland. Читать дальше...

NRK.no 

Rekordmange har fått studieplass

Søkere til norske universiteter og høyskoler fikk tirsdag svar på om de har kommet inn. Aldri før har så mange fått plass ved landets universiteter og høyskoler. I år har 110.119 søkere fått tilbud om studieplass. – 3.304 flere enn i fjor. Av de 152.730 som søkte er over 137.994 kvalifiserte for opptak til minst ett studium, viser tallene fra Samordna opptak. Det er litt flere enn i fjor. Totalt har flere enn sju av ti kvalifiserte søkere fått tilbud om studieplass, og av disse har flere enn halvparten kommet inn på førstevalget sitt. Читать дальше...

NRK.no 

Tollstudier mest populært

Nye tall fra årets samordna opptak viser at studier for toll, vareførsel og grensekontroll er det mest populære blant førstevalgssøkere. 2063 personer har søkt på 35 studieplasser ved Universitetet i Stavanger, og det er med det 58,9 førstevalg per plass. Tollstudiet er langt mer ettertraktet enn det nest mest populære studiet, som er vernepleie på deltid ved VID i Sandvika, der det er 23,3 førstevalg per studieplass. Siviløkonomutdanningen ved Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen har fått aller flest førstevalgsøkere... Читать дальше...

NRK.no 

Tollstudiet er årets mest populære

Samordna opptak viser at det nye bachelorstudiet i toll, vareførsel og grensekontroll ved Universitetet i Stavanger toppet søkerlisten i år.

NRK.no 

Se Asheim (H) om studieopptak

I år var det rekordmange søkere til høyere utdanning. Hvor mange av dem kom inn på drømmestudiet? Følg forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheims (H) pressekonferanse om opptaket til høyere utdanning her fra kl. 10.00. Henrik Asheim er også gjest i Dagens på P1 fra kl. 13.00.

NRK.no 

Tre nye koronadødsfall

Det er nå registrert 799 koronarelaterte dødsfall i Norge etter at Folkehelseinstituttet oppdaterte sine tall. Det er usikkert om dette er nye dødsfall, men de har ikke vært registrert i Folkehelseinstituttets systemer tidligere. Oppdateringen kom torsdag. Det er registrert ett dødsfall blant kvinner i aldersgruppen over 90, ett blant menn i aldersgruppen over 90 og ett blant kvinner i aldersgruppen 70–79 år.

NRK.no 

27 smittede i Sortland

Torsdags kveld har Sortland kommune fått melding om 27 positive koronatester, skriver kommunen i en pressemelding. De fleste smittede er smittet på utestedet «Blå bar» lørdag 17. juli, men det er også noen som er smittet i andre sosiale sammenkomster og ved besøk i butikk, opplyser kommunen.

NRK.no 

Vil arrestere ekspresident

El Salvador har beordret arrestasjonen av den tidligere presidenten i landet, Salvador Sanchez Ceren, i en etterforskning for hvitvasking og korrupsjon. Det melder Reuters.

NRK.no 

Elbiler dobler markedsandel i EU

Elbiler har mer enn doblet sin markedsandel for salg av nye biler i Europa i årets andre kvartal, sammenliknet med samme periode i fjor. Det opplyser produsentforeningen ACEA i dag. Elbiler sto for 7,5 prosent av alle nye bilsalg i Europa i perioden april til juni. I fjor var det samme tallet 3,5 prosent.

NRK.no 

Reagerer kraftig på OL-regel: – Helt håpløst

TOKYO (NRK): Inne i OL-landsbyen i Tokyo må alle utøvere trene med munnbind. Karoline Bjerkeli Grøvdal (31) håper arrangørene fjerner påbudet, men toppidrettssjefen mener sjansen for det er lik null.

NRK.no 

14 nye smittetilfeller i Vestland

Det siste døgnet har 14 personer testet positivt for korona i fire kommuner i Vestland, ifølge tall fra Helse Førde. De positive prøvene kommer fra kommunene Sogndal, Luster, Stad og Vik, skriver Fjordenes Tidende. Onsdag ble det bekreftet smitte hos to personer som hadde vært på utestedet Meat Point i Sogndal sist lørdag. Alle som var på utestedet etter klokken 22, oppfordres til å teste seg. (NTB)

NRK.no 

Stor skogbrannfare østafjells

Meteorologisk institutt melder om stor skogbrannfare østafjells. Farevarslet er på oransje nivå – det nest høyeste – og kan føre til at vegetasjon svært lett kan antennes og veldig store områder kan bli berørt. Følg lokale myndigheters instruksjoner, står det i varselet, som gjelder fra 23. juli til 26. juli klokka 22.

m123n 14

Знакомства и общение в Вашем городе

Реальные знакомства и общение (по интересам, в вашем городе)


NRK.no 

Innbyggere flykter fra flom i Kina

Landsbyboere evakueres over midlertidige broer mens oversvømmelser sluker store deler av provinsen Henan i Sentral-Kina på fredag. Den historiske nedbørsmengden har så langt rammet tre millioner personer, og 33 har mistet livet, ifølge kinesiske myndigheter. Folk fanges av flomvannet i dagesvis uten rent vann og mat, veier smadres av flombølger, og store områder dekkes av tykk leire. Ekstremværet har nå flyttet seg fra provinshovedstaden i Henan, Zhengzhou, der redningsarbeid pågår. Blant annet er en annen millionby, Xinxiang, nå utsatt. Читать дальше...

m123n 4

Частные объявления в Вашем городе, в Вашем регионе и в России123ru.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. "123 Новости" — абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Не нравится, не хотите слышать — не читайте, читаете — будьте взаимно вежливы и корректны в своих высказываниях. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. 123ru.net — обозреватель новостей. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. 123ru.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от 123ru.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.


Новости от наших партнёров в Вашем городе


123ru.net — информационный сайт, транслирующий новости города Вашего города онлайн. Всё, что происходило и происходит в городе — в оперативной ленте ежедневных новостей в интерактивном режиме на сайте 123ru.net.

Самые свежие новости Вашего города, а также полный архив ежедневных событий города с аналитикой, комментариями и прямыми ссылками на источники информации. Местные городские, авторитетные региональные и популярные федеральные новостные агентства и телеканалы — в одной ленте новостей, упорядоченные по времени публикации и с обязательным указанием первоисточника информации. Ничего лишнего. Всё о чём говорят, пишут в газетах и блогах, показывают по телевизору и транслируют в интернете — из первых рук.123ru.net — самый полный календарь значимых и не очень событий Вашего города, в Вашем городе и о Вашем городе вчера, сегодня и прямо сейчас — от пользователей нашего сайта в режиме онлайн. А также — актуальные статьи и мировые новости.

Если же Вы проживаете в городе Вашем городе или у Вас есть просто интересная информация о городе и горожанах мы всегда рады разместить её на нашем портале с указанием в публикации Вашего авторства. Пишите нам на электронный адрес: mail@29ru.net. Создайте свой блог и, если он будет интересен, то Вы получите совершенно бесплатно баннер и прямую ссылку на него, размещённую на всех страницах региональных интернет-ресурсов нашей веб-группы, а это — более 1 000 000 просмотров в месяц.m123n 7

Другие популярные новости дня сегодня


123ru.net — быстрее, чем Я..., самые свежие и актуальные новости Вашего города — каждый день, каждый час с ежеминутным обновлением! Мгновенная публикация на языке оригинала, без модерации и без купюр в разделе Пользователи сайта 123ru.net.

Как добавить свои новости в наши трансляции? Очень просто. Достаточно отправить заявку на наш электронный адрес mail@29ru.net с указанием адреса Вашей ленты новостей в формате RSS или подать заявку на включение Вашего сайта в наш каталог через форму. После модерации заявки в течении 24 часов Ваша лента новостей начнёт транслироваться в разделе Вашего города. Все новости в нашей ленте новостей отсортированы поминутно по времени публикации, которое указано напротив каждой новости справа также как и прямая ссылка на источник информации. Если у Вас есть интересные фото Вашего города или других населённых пунктов Вашего региона мы также готовы опубликовать их в разделе Вашего города в нашем каталоге региональных сайтов, который на сегодняшний день является самым большим региональным ресурсом, охватывающим все города не только России и Украины, но ещё и Белоруссии и Абхазии. Прислать фото можно здесь. Оперативно разместить свою новость в Вашем городе можно самостоятельно через форму.Новости 24/7 Все города России
m123n 8 off
m123n 9 off
m123n 10

Загрузка...


Топ 10 новостей последнего часаm123n 11
Загрузка...

m123n 5

Новости России

123ru.net — ежедневник главных новостей Вашего города и Вашего региона. 123ru.net - новости в деталях, свежий, незамыленный образ событий дня, аналитика минувших событий, прогнозы на будущее и непредвзятый взгляд на настоящее, как всегда, оперативно, честно, без купюр и цензуры каждый час, семь дней в неделю, 24 часа в сутки. Ещё больше местных городских новостей Вашего города — на порталах News-Life.pro и News24.pro. Полная лента региональных новостей на этот час — здесь. Самые свежие и популярные публикации событий в России и в мире сегодня - в ТОП-100 и на сайте Russia24.pro. С 2017 года проект 123ru.net стал мультиязычным и расширил свою аудиторию в мировом пространстве. Теперь нас читает не только русскоязычная аудитория и жители бывшего СССР, но и весь современный мир. 123ru.net - мир новостей без границ и цензуры в режиме реального времени. Каждую минуту - 123 самые горячие новости из городов и регионов. С нами Вы никогда не пропустите главное. А самым главным во все века остаётся "время" - наше и Ваше (у каждого - оно своё). Время - бесценно! Берегите и цените время. Здесь и сейчас — знакомства на 123ru.net. Отели в Москве — здесь. Разместить свою новость локально в любом городе (и даже, на любом языке мира) можно ежесекундно (совершенно бесплатно) с мгновенной публикацией (без цензуры и модерации) самостоятельно - здесь.суперфутер
Загрузка...


Московский пожарный не сумел помочь соседям по дому потушить пожарЗагрузка...


Частные объявления в Вашем городе, в Вашем регионе и в России123ru.netмеждународная интерактивная информационная сеть (ежеминутные новости с ежедневным интелектуальным архивом). Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. "123 Новости" — абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Ru24.net — облегчённая версия старейшего обозревателя новостей 123ru.net.

Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам объективный срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть — онлайн (с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии).

123ru.net — живые новости в прямом эфире!

В любую минуту Вы можете добавить свою новость мгновенно — здесь.Новости от наших партнёров в Вашем городе

Russian.city

Звезда в кольце: какие небесные явления ожидают москвичей до конца лета

На авиасалоне МАКС-2021 продали более 160 самолетов и вертолетов

За магический сеанс на Снежной экстрасенса отправили в тюрьму

Стало известно, как отдыхают владивостокчане и что берут в отпуск

Музыкальные новости

ПСБ совместно с ПФК ЦСКА и Mastercard запускают новую карту болельщика с программой лояльности

Банк Уралсиб вошел в Топ-10 лучших программ рефинансирования в июне

«Мезонин» на Михайловской улице скрасит вечер расстройством для желудка

Инвесторы назвали самую выгодную для вложения средств недвижимость

Новости России

В Москве изъято более 700 поддельных ковид-сертификатов

Лучница Гомбоева продолжит выступать на ОИ-2020, несмотря на солнечный удар

Бывшему владельцу Антипинского НПЗ грозит 12 лет колонии за нападение на эскортницу

Ремонт квартир подорожал в России на треть с начала пандемии COVID-19

Экология в России и мире

Чаще всего в Геленджик летают пассажиры из Екатеринбурга, Новосибирска и Уфы

НЕПОСЕДЫ зажгли в Витебске

Ирригаторы Revyline RL 100 Black для всей семьи в Волгограде

Стационарный ирригатор Revyline RL 100 с доставкой в Калининграде

Спорт в России и мире

Наталья Вихлянцева выбыла из борьбы на турнире в Палермо

Саснович и Говорцова вышли в четвертьфинал парного разряда турнира в Гдыне

Определились соперницы Кудерметовой в первых матчах теннисного турнира на Олимпиаде

Екатерина Козлова — Александра Соснович: видеообзор матча турнира WTA в Польше

Moscow.media

Новые гарнитуры от Edifier: чистый звук и продолжительная работа

Mail.ru Cloud Solutions впервые на российском рынке запускает Hadoop 3.0 как сервис на базе решения Arenadata

Поддать газу: готовы ли россияне отказаться от бензина в пользу экологически чистого топлива?

В Гагаринском районе Смоленской области смонтирована и введена в эксплуатацию инновационная трансформаторная подстанция


Загрузка...