23 апреля 2021 года
Новости России

160*600

Новости сегодня на DirectAdvert

Новости сегодня от Adwile

Актуальные новости сегодня от ValueImpression.com


Опубликовать свою новость бесплатно - сейчас

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro Каталог


Загрузка...


Первые новости сегодня

De 16 vragen van De Wachter aan Bart De Wever: “Er zijn in de politiek dingen gebeurd waar ik met schaamte op terugkijk”

Bart De Wever omschrijft zichzelf als een bijna ziekelijk pleaser. Het is één van de redenen waarom hij... Читать дальше...


Светские новости (слухи, сплетни, сарафанное радио, шоу-бизнес, рейтинги)


Топ новостей последнего часа

Все новости

Апрель
2021

Новые комментарии

HLN.be 

Nederlandse intensivisten maken zich klaar voor 'code zwart’

Nederland stevent vanaf volgende week af op ‘code zwart’ in de ziekenhuizen. Dat beweerde de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care op NPO Radio 1. Code zwart betekent dat geen nieuwe patiënten meer op intensieve zorg opgenomen worden die weinig kans op overleven hebben of die een korte levensverwachting hebben.

HLN.be 

De 16 vragen van De Wachter aan Bart De Wever: “Er zijn in de politiek dingen gebeurd waar ik met schaamte op terugkijk”

Bart De Wever omschrijft zichzelf als een bijna ziekelijk pleaser. Het is één van de redenen waarom hij zelden of nooit een persoonlijk interview toestaat: hij zou het te goed willen doen en te kwetsbaar worden. “Ik heb in mijn carrière met scha en schande geleerd dat je tot op zekere hoogte de mens achter de politicus moet laten zien, maar daar zit een limiet op en daar ga je best niet over. Dit interview gaat op veel vlakken veel verder, dus als je vraagt wie ik de lastigheden van het leven toevertrouw. Читать дальше...

HLN.be 

Fans beginnen campagne om Tony Stark weer in film te krijgen

Fans van Tony Stark, een van de populairste helden in de films van producent Marvel, zijn een campagne begonnen om Stark terug te krijgen op het witte doek. Zij hebben in Los Angeles een enorm billboard geplaatst met daarop de hashtag #BringBackTonyStarkToLife, melden Amerikaanse vakbladen.

HLN.be 

Onderzoek: ambitieuze klimaatplannen leveren meer op dan ze kosten

Het nastreven van de klimaatdoelen gaat meer geld opleveren dan dat het kost. Dat komt naar voren uit onderzoek door de Britse overheid. Er zullen miljarden gespendeerd moeten worden om klimaatverandering tegen te gaan, maar de opbrengsten zouden nog hoger uitkomen.

HLN.be 

Felix Großschartner wint slotrit Tour of the Alps, Simon Yates eindwinnaar

Felix Großschartner heeft de slotrit van de Tour of the Alps op zijn naam geschreven. De 27-jarige Oostenrijker van BORA-hansgrohe won na een knappe solo. Simon Yates kwam niet meer in de problemen en kan de Tour of the Alps 2021 aan zijn erelijst toevoegen. De 28-jarige Brit van Team BikeExchange lijkt klaar voor de Giro.

HLN.be 

Protesten in Myanmar omdat legerleider deelneemt aan top buurlanden

Betogers in Myanmar zijn de straat opgegaan om de steun te vragen van de regionale landenorganisatie ASEAN. Die ontvangt zaterdag de leider van de militairen die de macht hebben gegrepen in het Aziatische land, tot woede van sommige aanhangers van de afgezette burgerregering.

HLN.be 

In juni meer dan 750.000 vaccinaties per week gepland

Volgende week zullen er in Vlaanderen iets meer dan 200.000 coronavaccins worden toegediend. Dat zijn er ongeveer evenveel als deze week. Vanaf de eerste week van mei zal het tempo wel opnieuw fors de hoogte ingaan: dan staan er 468.000 vaccinaties ingepland in de 95 Vlaamse centra, een nieuw record. Vanaf juni zullen er zelfs meer dan 750.000 vaccins per week gezet worden, zo is bekendgemaakt op een persbriefing van het Agentschap Zorg en Gezondheid.


HLN.be 

Organisator berucht seksfeest opgepakt na gewelddadige aanvaring met politie: “Ik word bedreigd en gevolgd door agenten, ze hebben het op mij gemunt”

David Manzheley (29), de organisator van het beruchte seksfeest in Brussel, is woensdagavond opgepakt nadat hij in aanvaring was gekomen met twee politieagenten. Die maanden hem aan om zijn mondmasker op te zetten, dat hij naar eigen zeggen wél droeg. Volgens Manzheley wordt hij al maandenlang geviseerd door politieagenten en ontving hij bedreigingen sinds hij een klacht neerlegde bij het Comité P.

HLN.be 

Baltische staten wijzen vier Russische diplomaten uit

De drie Baltische staten- Estland, Letland en Litouwen - hebben vandaag bekendgemaakt dat ze in totaal vier Russische diplomaten uitwijzen uit solidariteit met Tsjechië. Tsjechië ligt namelijk met Moskou overhoop over een dodelijke explosie op het Tsjechische grondgebied in 2014.

HLN.be 

NMBS: “Kom dit weekend niet met de trein naar de kust”

De spoorwegmaatschappij NMBS raadt reizigers af om dit weekend met de trein naar de kust te rijden voor een toeristische uitstap. “We raden aan om de kust te vermijden en te kiezen voor rustigere bestemmingen”, zegt NMBS-woordvoerder Dimitri Temmerman.

HLN.be 

Opnieuw mankement bij Tihange 2

Kernreactor Tihange 2 levert opnieuw geen elektriciteit, amper enkele uren nadat de centrale werd heropgestart. Er is een nieuw technisch mankement opgedoken.

HLN.be 

Aleksej Navalny maakt einde aan hongerstaking

De Russische opposant Aleksej Navalny gaat zijn hongerstaking stapsgewijs beëindigen. Drie weken geleden (31 maart) stopte hij met eten. Op die manier wilde Navalny van de gevangenisautoriteiten verkrijgen dat ze het bezoek van een arts naar keuze zouden toestaan. Navalny kampt in het strafkamp waar hij opgesloten zit met gezondheidsproblemen zoals rugpijn en verlammingsverschijnselen in armen en benen.

HLN.be 

Verboden liefde: Tim redt de Turkse Selin uit haar liefdesloze huwelijk. “Na onze eerste nacht samen huilde ze van dankbaarheid”

“In het holst van de nacht vertrok ze bij haar man. Stilletjes. Ik pikte haar op en we scheurden weg. Even twijfelden we: is dit verstandig? Maar thuis zijn we de eerste dagen niet uit bed gekomen.” Tim* (25) ontmoet de beeldschone Selin* (27) op een Brussels terras, maar de Turkse zit gevangen in een liefdesloos huwelijk. Na zes heimelijke maanden samen kiest het koppel voluit voor elkaar. Ook al betekent dat dat Selin thuis moet vluchten en Tim een stel Turkse mannen op zijn dak krijgt. “Pas toen Selin me leerde kennen... Читать дальше...

HLN.be 

Zonder zijn ontdekking geen PCR-test: microbioloog Thomas Brock (94) overleden

De meest accurate manier om het coronavirus bij iemand op te sporen is en blijft de PCR-test. Amerikaan Thomas Brock, die met zijn ontdekking Thermus aquatiqus het pad effende voor wat decennia later uiteindelijk de PCR-test zou worden, is niet meer. De microbioloog (94) overleed begin deze maand thuis in Wisconsin, meldt The New York Times.

HLN.be 

IN BEELD. Massacrematies in Delhi: India kreunt onder nieuwe coronagolf

Het aantal coronapatiënten in India stijgt explosief. Het land maakte vandaag melding van ruim 332.000 nieuwe besmettingen, de hoogste dagelijkse stijging die wereldwijd ooit is vastgelegd. Ziekenhuizen klagen over tekorten aan bedden, zuurstof en geneesmiddelen en zien zich soms genoodzaakt om patiënten te weigeren. Ondertussen vinden in hoofdstad Delhi massacrematies plaats om de grote aantallen doden te kunnen verwerken.


Знакомства и общение в Вашем городе

Реальные знакомства и общение (по интересам, в вашем городе)


HLN.be 

Belgen massaal op huizenjacht in Spanje: onze woonexpert geeft cruciale tips en toont wat je krijgt voor je geld

De Spaanse costa’s zijn dezer dagen opnieuw Costa Belgica. Nu het reisverbod geschrapt is, wil een massa Belgen snel de droom van een tweede verblijf onder de zon verwezenlijken. Onze woonexpert Björn Cocquyt legt uit waar je allemaal moet op letten als je koopplannen hebt en selecteert tien aanraders uit het enorme aanbod van bestaand en nieuw vastgoed, van 195.000 euro tot 3.500.000 euro. “In Spanje kan iedereen zich makelaar noemen.”

Частные объявления в Вашем городе, в Вашем регионе и в России123ru.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. "123 Новости" — абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Не нравится, не хотите слышать — не читайте, читаете — будьте взаимно вежливы и корректны в своих высказываниях. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. 123ru.net — обозреватель новостей. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. 123ru.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от 123ru.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.


Новости от наших партнёров в Вашем городе


123ru.net — информационный сайт, транслирующий новости города Вашего города онлайн. Всё, что происходило и происходит в городе — в оперативной ленте ежедневных новостей в интерактивном режиме на сайте 123ru.net.

Самые свежие новости Вашего города, а также полный архив ежедневных событий города с аналитикой, комментариями и прямыми ссылками на источники информации. Местные городские, авторитетные региональные и популярные федеральные новостные агентства и телеканалы — в одной ленте новостей, упорядоченные по времени публикации и с обязательным указанием первоисточника информации. Ничего лишнего. Всё о чём говорят, пишут в газетах и блогах, показывают по телевизору и транслируют в интернете — из первых рук.123ru.net — самый полный календарь значимых и не очень событий Вашего города, в Вашем городе и о Вашем городе вчера, сегодня и прямо сейчас — от пользователей нашего сайта в режиме онлайн. А также — актуальные статьи и мировые новости.

Если же Вы проживаете в городе Вашем городе или у Вас есть просто интересная информация о городе и горожанах мы всегда рады разместить её на нашем портале с указанием в публикации Вашего авторства. Пишите нам на электронный адрес: mail@29ru.net. Создайте свой блог и, если он будет интересен, то Вы получите совершенно бесплатно баннер и прямую ссылку на него, размещённую на всех страницах региональных интернет-ресурсов нашей веб-группы, а это — более 1 000 000 просмотров в месяц.
Другие популярные новости дня сегодня


123ru.net — быстрее, чем Я..., самые свежие и актуальные новости Вашего города — каждый день, каждый час с ежеминутным обновлением! Мгновенная публикация на языке оригинала, без модерации и без купюр в разделе Пользователи сайта 123ru.net.

Как добавить свои новости в наши трансляции? Очень просто. Достаточно отправить заявку на наш электронный адрес mail@29ru.net с указанием адреса Вашей ленты новостей в формате RSS или подать заявку на включение Вашего сайта в наш каталог через форму. После модерации заявки в течении 24 часов Ваша лента новостей начнёт транслироваться в разделе Вашего города. Все новости в нашей ленте новостей отсортированы поминутно по времени публикации, которое указано напротив каждой новости справа также как и прямая ссылка на источник информации. Если у Вас есть интересные фото Вашего города или других населённых пунктов Вашего региона мы также готовы опубликовать их в разделе Вашего города в нашем каталоге региональных сайтов, который на сегодняшний день является самым большим региональным ресурсом, охватывающим все города не только России и Украины, но ещё и Белоруссии и Абхазии. Прислать фото можно здесь. Оперативно разместить свою новость в Вашем городе можно самостоятельно через форму.Новости 24/7 Все города России

Загрузка...


Топ 10 новостей последнего часаЗагрузка...


Новости России

123ru.net — ежедневник главных новостей Вашего города и Вашего региона. 123ru.net - новости в деталях, свежий, незамыленный образ событий дня, аналитика минувших событий, прогнозы на будущее и непредвзятый взгляд на настоящее, как всегда, оперативно, честно, без купюр и цензуры каждый час, семь дней в неделю, 24 часа в сутки. Ещё больше местных городских новостей Вашего города — на порталах News-Life.pro и News24.pro. Полная лента региональных новостей на этот час — здесь. Самые свежие и популярные публикации событий в России и в мире сегодня - в ТОП-100 и на сайте Russia24.pro. С 2017 года проект 123ru.net стал мультиязычным и расширил свою аудиторию в мировом пространстве. Теперь нас читает не только русскоязычная аудитория и жители бывшего СССР, но и весь современный мир. 123ru.net - мир новостей без границ и цензуры в режиме реального времени. Каждую минуту - 123 самые горячие новости из городов и регионов. С нами Вы никогда не пропустите главное. А самым главным во все века остаётся "время" - наше и Ваше (у каждого - оно своё). Время - бесценно! Берегите и цените время. Здесь и сейчас — знакомства на 123ru.net. Отели в Москве — здесь. Разместить свою новость локально в любом городе (и даже, на любом языке мира) можно ежесекундно (совершенно бесплатно) с мгновенной публикацией (без цензуры и модерации) самостоятельно - здесь.