نظافت مسیر مهمونی ۱۰ کیلومتری غدیر با تلاش ۱۵۰۰ نیروی خدمات شهری و فضای سبز
مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران از استقرار ۱۵۰۰نیروی خدمات شهری و فضای سبز و ۷۰۰ نیروی نوماند در طول مسیر برگزاری مهمونی ۱۰ کیلومتری عید غدیر - حدفاصل میدان امام حسین (ع) تا میدان آزادی- خبر داد.
به گزارش ایلنا، علیرضا جعفری، مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران در خصوص تمهیدات پیشبینی شده برای پاکسازی و نظافت مسیر مهمونی ۱۰ کیلومتری غدیر، اظهار کرد: با توجه به همزمانی مراسم سالروز ارتحال امام خمینی (ره) با جشن غدیر و همچنین با عنایت به دستور معاون خدمات شهری شهرداری، نیروهای تعدادی از مناطق برای نظافت حرم به کار گرفته شدند و نیروهای ۱۸ منطقه نیز پاکسازی مسیر مهمونی ۱۰ کیلومتری را بر عهده گرفتند.
وی با بیان اینکه این مسیر در ۴۸ ساعت گذشته به طور مستمر رصد شد، خاطرنشان کرد: پاکسازی، نظافت و رفع ناایمنیها و زوائد موجود در مسیر انجام شد تا مشکلی برای تردد شهروندان وجود نداشته باشد.