پاسخ باشگاه پرسپولیس به غیبت سروش رفیعی و میلاد محمدی
معاون ورزشی پرسپولیس ضمن تأکید بر آمادگی این تیم برای ازسرگیری رقابتها از حلوفصل قریبالوقوع غیبت برخی بازیکنان و وضعیت مناسب پرداختیها خبر داد.
به گزارش ایلنا، تمرینات پرسپولیس برای آغاز دوباره رقابتهای فوتبال ایران در حالی دنبال میشود که سروش رفیعی و میلاد محمدی همچنان غایب هستند. محسن خلیلی، معاون ورزشی باشگاه، که شب گذشته در یک برنامه تلویزیونی حضور داشت، درباره وضعیت این دو بازیکن و دیدگاه باشگاه نسبت به ادامه لیگ توضیحاتی ارائه کرد.
خلیلی درباره بلاتکلیفی ادامه مسابقات گفت: «جلسهای بین مدیران باشگاهها، سازمان لیگ و فدراسیون برگزار شد و قرار است طی چند روز آینده نتیجه نهایی اعلام شود. هنوز هیچکس نمیداند چه اتفاقی میافتد. موضع پرسپولیس اما مشخص است؛ از ابتدا گفتیم که آماده حضور در مسابقات هستیم، چون اعتقاد داریم حق باشگاه است که نماینده ایران در آسیا از دل مسابقات رسمی و در زمین تعیین شود. تعیین قهرمان با ۶۰–۷۰ درصد بازیها اجحاف در حق تیمهایی است که شانس قهرمانی دارند.»