امنیت آمریکایی یا جنایت و غارت منطقه؟/ عدم مشارکت کشورهای اروپایی در جنگ علیه ایران، نشان از چرخشی راهبردی دارد
نماینده ادوار مجلس با بیان اینکه نتیجه امنیتی که آمریکا مدعی آن بود برای منطقه جنایت و غارت به همراه داشت، گفت: عدم مشارکت کشورهای اروپایی در جنگ علیه ایران، نشان از چرخشی راهبردی دارد و هر چند تحلیلگران جهانی شکست آمریکا در جنگ را پیشبینی کردهاند اما ترامپ که با تصمیمات بیخردانه بیهوده بر طبل جنگ میکوبد.
بهمن طاهرخانی نماینده ادوار مجلس در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، با بیان اینکه جنگ سوم نشان داد که سران آمریکا و رژیم صهیونیستی برنامه تسلط کامل بر منطقه را در سر میپرورانند، گفت: شهادت رهبر جانباز، هموطنان عزیز، فرماندهان عالی رتبه، رزمندگان و دولتمردان ایران اسلامی ثابت کرد؛ امنیت مورد نظر ترامپ تضمین ماندگاری رژیم صهیونیستی و تأمین مالی میلیاردهای آمریکایی -صهیونیستی است.
وی ادامه داد: این جنگ باید زنگ بیداری برای سران کشورهای مختلف باشد تا از خواب بیدار شوند و امنیت واقعی را با اراده خود تضمین کنند، هرچند به فضل الهی آینده روشن و آرامش منطقه به دست ایران قدرتمند برقرار خواهد شد و چه بهتر که دولتهای عرب، شریک برادران ایرانی خود در ایجاد این عزت باشند.