Добавить новость
World News in Turkish





160*600

Новости сегодня на DirectAdvert

Новости сегодня от Adwile

Актуальные новости сегодня от ValueImpression.com


Опубликовать свою новость бесплатно - сейчас


Soylu: Türkiye'nin Erdoğan'a 6-8 yıl daha ihtiyacı var

AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Altınordu ilçesindeki Ordu Kültür ve Sanat Merkezi'nde Teşkilat Akademisi 2025 Eğitim Programı kapsamında düzenlenen ‘Yarınlar için Teşkilat' konulu eğitim programına katıldı. Burada konuşan Soylu, "Cumhurbaşkanımız, 'Siz yapamazsınız diyenlere karşı, biz yapabiliriz, biz gerçekleştirebiliriz ve biz başarabiliriz' diye hepimize anlattı. Şimdi önümüzde bir fırsat var. Bu fırsatı hep beraber yönetmek, hep beraber yarınlara büyük adımlar atmak zorundayız. Türkiye'nin Recep Tayyip Erdoğan'a 6-8 yıl daha ihtiyacı var. Dünyada üç tip lider vardır. Üst kat lider, ortak kat lider ve alt kat lider. Yüz yıldan beri ilk kez biz üst kat liderle karşı karşıyayız. Yolsuzluklara bulaşmış, hiçbir şey yapmamış insanları parlatacaklar, 25 yıldır çeyrek asırdır Türkiye'yi bütün özlemleriyle buluşturan Tayyip Erdoğan'ı oyun dışı bırakacaklar. Yok öyle bir yağma” dedi.



‘Teşkilatçılık daha fazla çalışmaktır'


Soylu, kariyerinin bir dava yolculuğu olduğunu belirterek, "AK Parti sadece bir siyasi partinin adı değildir. Büyük bir davayı sırtında taşıyan, şuuru barındıran büyük bir yolculuğun adıdır. AK Parti kurulan 16 büyük Türk devletinin adıdır. AK Parti hepimizin kokusunu özlediği, sevdiği ve beklediği partidir. AK Parti bütün coğrafyamızın ve gönül dünyamızın adı ve resmidir. Bu ülkede kim geleceğe adım atmak istemişse hepsine iftiralar attılar. Ama siz hiçbirinden korkmadınız. Darbelerden korkmadınız. Hiçbir iftiraya boyun eğmediniz. Amerika'nın, Avrupa'nın ve Batı'nın üzerimizde ortaya koymaya çalıştığı, üzerimize giydirmeye çalıştığı deli gömleğinden korkmadınız. Bu ülkenin ANKA'sını yapmaktan, bu ülkenin İHA'sını yapmaktan, bu ülkenin Yavuz Selim Köprüsü'nü yapıp sadece bir inşayı değil bir fikri ortaya koymaktan, herkesin gözyaşları ile izlediği Ayasofya'yı bu milletle bütünleştirmekten korkmadınız ve çekinmediniz. Siz sadece bir siyasi parti değilsiniz. Osmanlı'dan, Selçuklu'dan itibaren bu milletin özlemlerini bütün dünyaya buluşturmak, bütün değerlerimizi dünya ile buluşturmak ve dünyaya liderimizin önderliğinde sözünü söyleyebilecek bir milleti haykırmak için 25 yıldır direniyorsunuz. Allah sizden razı olsun. Siyasetçilik ve teşkilatçılık bir disiplin meselesi ve aynı zamanda hem davaya ve lidere sadakattir. Çalışmaya ara vermemektir teşkilatçılık. Rutin bir başarı değildir. Ne zaman onu aşarsanız ne zaman daha fazla gayret gösterirseniz, daha fazla çalışırsanız, daha fazla hakkaniyete uyarsak, daha fazla ötekine dokunursak, daha fazla milletle olursak, daha fazla fakirin fukaranın dertleriyle dertlenirsek, daha fazla devlet ile millet arasında köprü olmayı başarabilirsek teşkilatçılık çok daha fazla başarıya ulaşır" diye konuştu.


'En önemli meselelerden biri de nüfus'


Türkiye'de doğurganlık oranının 1,48'e gerilediğini ve en temel meselelerinden birisinin nüfus meselesi olduğunu vurgulayan Soylu, "Biz Amerika'da bir şirketin yaptığı araştırmada iyimser senaryoyla 2100 yılında 65 milyon nüfusa düşüyoruz. Kötümser senaryo 56 milyon. Bu durum Anadolu coğrafyasının karışılacağı en büyük felakettir. Tayyip Erdoğan 3 çocuk yapın derken aslında bir stratejiyi ortaya koyuyordu. İstanbul'da 2024-2025 Eğitim ve Öğretim döneminde ilkokula yazılan çocukların sayısı düştü. Bu sene daha düşecek. Seneye ve ondan sonraki sene daha düşecek. Okula ihtiyaç kalmayacak, öğretmen sayısına ihtiyaç kalmayacak” dedi.


'Cumhurbaşkanı Erdoğan çok temkinli bir politika yürütüyor'


Dünyada vekalet savaşlarının olduğunu söyleyen Soylu, "Koskoca Amerikan devleti İsrail'in vekalet savaşçısı oldu. Dünyanın geldiği nokta burası. Çok temkini olmalıyız. Cumhurbaşkanımız çok temkinli politika yürütüyor. Suriye ve İran meselesi dahil olmak üzere. Dört dörtlük bir politika yürütüyor" diye konuştu.


Programa, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu'dan CHP'ye tepki: Şaibeli kurultayla milletin algısını saptırıyorlar



Загрузка...

Читайте на сайте

Другие проекты от 123ru.net








































Другие популярные новости дня сегодня


123ru.net — быстрее, чем Я..., самые свежие и актуальные новости Вашего города — каждый день, каждый час с ежеминутным обновлением! Мгновенная публикация на языке оригинала, без модерации и без купюр в разделе Пользователи сайта 123ru.net.

Как добавить свои новости в наши трансляции? Очень просто. Достаточно отправить заявку на наш электронный адрес mail@29ru.net с указанием адреса Вашей ленты новостей в формате RSS или подать заявку на включение Вашего сайта в наш каталог через форму. После модерации заявки в течении 24 часов Ваша лента новостей начнёт транслироваться в разделе Вашего города. Все новости в нашей ленте новостей отсортированы поминутно по времени публикации, которое указано напротив каждой новости справа также как и прямая ссылка на источник информации. Если у Вас есть интересные фото Вашего города или других населённых пунктов Вашего региона мы также готовы опубликовать их в разделе Вашего города в нашем каталоге региональных сайтов, который на сегодняшний день является самым большим региональным ресурсом, охватывающим все города не только России и Украины, но ещё и Белоруссии и Абхазии. Прислать фото можно здесь. Оперативно разместить свою новость в Вашем городе можно самостоятельно через форму.



Новости 24/7 Все города России




Загрузка...


Топ 10 новостей последнего часа






Персональные новости

123ru.net — ежедневник главных новостей Вашего города и Вашего региона. 123ru.net - новости в деталях, свежий, незамыленный образ событий дня, аналитика минувших событий, прогнозы на будущее и непредвзятый взгляд на настоящее, как всегда, оперативно, честно, без купюр и цензуры каждый час, семь дней в неделю, 24 часа в сутки. Ещё больше местных городских новостей Вашего города — на порталах News-Life.pro и News24.pro. Полная лента региональных новостей на этот час — здесь. Самые свежие и популярные публикации событий в России и в мире сегодня - в ТОП-100 и на сайте Russia24.pro. С 2017 года проект 123ru.net стал мультиязычным и расширил свою аудиторию в мировом пространстве. Теперь нас читает не только русскоязычная аудитория и жители бывшего СССР, но и весь современный мир. 123ru.net - мир новостей без границ и цензуры в режиме реального времени. Каждую минуту - 123 самые горячие новости из городов и регионов. С нами Вы никогда не пропустите главное. А самым главным во все века остаётся "время" - наше и Ваше (у каждого - оно своё). Время - бесценно! Берегите и цените время. Здесь и сейчас — знакомства на 123ru.net. . Разместить свою новость локально в любом городе (и даже, на любом языке мира) можно ежесекундно (совершенно бесплатно) с мгновенной публикацией (без цензуры и модерации) самостоятельно - здесь.



Загрузка...

Загрузка...

Экология в России и мире




Путин в России и мире

Лукашенко в Беларуси и мире



123ru.netмеждународная интерактивная информационная сеть (ежеминутные новости с ежедневным интелектуальным архивом). Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. "123 Новости" — абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Smi24.net — облегчённая версия старейшего обозревателя новостей 123ru.net.

Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам объективный срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть — онлайн (с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии).

123ru.net — живые новости в прямом эфире!

В любую минуту Вы можете добавить свою новость мгновенно — здесь.






Здоровье в России и мире


Частные объявления в Вашем городе, в Вашем регионе и в России






Загрузка...

Загрузка...





Друзья 123ru.net


Информационные партнёры 123ru.net



Спонсоры 123ru.net