وقوع حادثه دریایی برای یک بارج در نزدیکی اسکله فجر قشم / تلاشها برای نجات بار زغالسنگ ادامه دارد
مدیر بنادر و دریانوردی شهرستان قشم گفت: یک فروند بارج به همراه یدککش که امروز جمعه 8 اسفند ماه از مبداء بندرخمیر در استان هرمزگان عازم امارات متحده عربی بود، در محدوده میان اسکله فجر و کمپ هامون شهر قشم دچار آبگرفتگی شد و لحظاتی پراضطراب را در آبهای نیلگون خلیج فارس رقم زد.
به گزارش ایلنا، علی اشتری به تشریح جزئیات این خبر پرداخته و افزود: بارج یاد شده حامل محموله زغالسنگ بوده که پس از بروز مشکل، ناخدای این شناور در تصمیم اولیه هدایت شناور به سمت اسکله بهمن را در دستور کار خود قرار میدهد اما با در نظر گرفتن ملاحظات ایمنی، مسیر آن به سوی اسکله فجر تغییر یافت.
وی ادامه داد: خوشبختانه با عملیات امدادی انجام شده، شناور به گل نشسته این یک فروند بارج به حالت شناور در آمده است. در چنین شرایط یا باید تیم غواصی محل آبگرفتگی بارج را مشخص و نسبت به بستن آن اقدام کنند و یا هرچه زودتر این شناور را با کمک یدککشها برای تخلیه آب، به اسکله فجر هدایت کنند.