ویدئو: تشویق شدید بازیکنان یوونتوس پس از جدال با گالاتاسرای
پس از پایان بازی، بازیکنان یوونتوس به سمت جایگاه تماشاگران رفتند و از آنها عذرخواهی کردند. با این حال، کورواسود (هواداران افراطی) یوونتوس به سبب روحیه و جنگندگی بالایی که ستارههای تیمشان نشان دادند، آنها را شدیدا تشویق کردند.
به گزارش ایلنا، میلاد میداوودی پس از رسمی شدن حضورش در کادرفنی استقلال، درباره بازگشت دوبارهاش به جمع آبیپوشان گفت: «بعد از سالها دوباره به باشگاه استقلال برگشتم و امیدوارم در این مقطعی که کنار تیم هستم، بتوانم مثمرثمر باشم. آقا سهراب با من صحبت کردند و من هم وظیفه دانستم در این شرایط کنار تیم باشم.»
او در واکنش به اینکه آیا دلخوریهای گذشتهاش از استقلال برطرف شده است، توضیح داد: «اتفاقاتی که سالها قبل رخ داد، مسئولش باشگاه استقلال نبود و برخی افراد خاص باعث آن مسائل شدند. اما الان اصلاً به گذشته فکر نمیکنم و تمرکزم فقط روی کمک به تیم است. آمدهایم شرایط خوبی رقم بزنیم.»