قهرمانی کمترین کاری است که میتوانیم برای ایران انجام دهیم
بازیکن تیم ملی فوتسال پس از صعود به مرحله حذفی رقابتهای جام ملتهای فوتسال ۲۰۲۶، با تأکید بر انسجام تیمی و هدفگذاری برای قهرمانی، از شرایط تیم، سختی مسیر پیشرو و انگیزه بالای ملیپوشان برای کسب این افتخار سخن گفت.
به گزارش ایلنا به نقل از سایت رسمی فدارسیون فوتبال، مسلم اولادقباد، ستاره تیم ملی فوتسال ایران و بهترین بازیکن آسیا در سال ۲۰۲۲، پس از صعود تیم ملی به مرحله بعدی رقابتهای جام ملتهای فوتسال ۲۰۲۶ اندونزی، درباره شرایط تیم و مسیر پیشرو صحبت کرد.
وی با اشاره به شروع موفق ایران در این مسابقات گفت: میدانیم بهترین نمایشمان را نشان ندادیم اما تیم ملی بازی به بازی بهتر خواهد شد و خوشبختانه توانستیم با دو برد مقابل مالزی و عربستان صعودمان را قطعی کنیم. این صعود حاصل تلاش یک مجموعه است. از کادر فنی گرفته تا تکتک بازیکنانی که با تمام وجود برای پیراهن ایران جنگیدند.