پایان یک گروگانگیری دلهرهآور در استان کرمان / رهایی فرد ربوده شده پس از 80 روز
رییس پلیس آگاهی استان کرمان به پایان یک پرونده گروگانگیری در استان اشاره کرده و در این خصوص گفت: راز یک پرونده گروگانگیری که مربوط به 80 روز پیش بود، با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی این استان کشف شد و به پایان رسید.
به گزارش ایلنا، سرهنگ حمیدرضا میرحبیبی افزود: اواخر دی ماه سال گذشته، خانمی با در دست داشتن پرونده فقدان همسر خود به پلیس آگاهی استان کرمان مراجعه کرد. در این راستا تحقیقات اولیه و میدانی کارآگاهان حاکی از آن بود که احتمال آدمربایی فرد مفقود شده به دلیل بدهی مالی وجود دارد.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت موضوع، پرونده به صورت ویژه در شعبه مبارزه با جرائم خشن پلیس آگاهی پیگیری شد. در این راستا با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی گسترده، محل تقریبی اختفای گروگان در شهرستان رودبار جنوب شناسایی و یک تیم تخصصی از مأموران پلیس به این شهرستان اعزام شد.