تزریق یک همت به طرح آبرسانی از سد طالقان به محمدیه و مهرگان
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان قزوین گفت: رح آبرسانی از سد طالقان به شهرهای محمدیه و مهرگان در حال حاضر ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و کل اعتبار مورد نیاز جهت اجرای این بخش از طرح حدود ۴ همت است که از این میزان حدود یک همت از ابتدای سال جاری تاکنون به پروژه تزریق شده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، منصور ستوده عصر امروز در حاشیه بازدید از روند اجرای طرح آبرسانی از سد طالقان با اشاره به اهداف اجرای این طرح گفت: کاهش برداشت منابع آب زیرزمینی جلوگیری از فرونشست تامین بخشی از نیاز آب شرب ۱۶ شهر و ۱۹۲ روستای استان تا افق ۱۴۲۵ به ۶۰ میلیون متر مکعب در سال از جمله اهداف اجرای این طرح است.
وی اضافه کرد: طرح آبرسانی از سد طالقان به شهرهای محمدیه و مهرگان در حال حاضر ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و کل اعتبار مورد نیاز جهت اجرای این بخش از طرح حدود ۴ همت است که از این میزان حدود یک همت از ابتدای سال جاری تاکنون به پروژه تزریق شده است.