نبرد کن، ونیز و بارسلون با گردشگری انبوه
هجوم گردشگران انبوه به مهمترین شهرهای گردشگرپذیر جهان به اندازه ای آسیب زا شده و فضای زیست شهری واجتماعی را برای ساکمنان شهرهای گردشگرپذیر جهان تنگ کرده است که حالا پس از شهرهای ونیز در ایتالیا، بارسلون در اسپانیا و آمستردام در هلند، مسئولین شهر کن در فرانسه نیز به اعمال محدودیت برای ورود گردشگران انبوه به این شهر و آب های ساحلی آن کرده اند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، شبکه الجزیره گزارش داده است که شورای شهر کن در فرانسه با رأیگیری درباره اعمال محدودیتهای جدید برای کشتیهای کروز در آب های ساحلی این شهر به صف سایر شهرهای اروپایی پیوسته که برای مهار «گردشگری انبوه» اقدام کردهاند. شهر ساحلی کن در منطقه ریویِرای فرانسه یکی از مقاصد شناختهشده برای گردشگران انبوه اروپا است که حالا با اعمال محدودیت بر کشتیهای کروز به موج فزاینده اعتراض جهانی علیه «گردشگری انبوه» پیوسته است و شورای شهر کن تمهیدات به شدت سختگیرانه برای ورود گردشگر به این شهر و آب های ساحلی آن اقدام کرده است. براساس تصمیم شورای شهر کن، از آغاز سال آینده میلادی، تنها کشتیهای با کمتر از هزار مسافر مجاز به ورود به بندر کن خواهند بود و حداکثر شش هزار مسافر در روز میتواند از این کشتیها پیاده شود.
کشتیهای بزرگتر نیز ملزم شده اند که مسافران و گردشگران ورودی به این شهر را دورتر از نوار ساحلی با قایقهای کوچک به بندر کن اعزام کنند. پیش از این تصمیم قرار بود دو کشتی کروز در بندر کن پهلو بگیرند که ظرفیت مجموع آنها بیش از هفت هزار نفر بود. مالکین کشتی های کروز تصمیم شورای شهر کن برای ایجاد محدودیت برای گردشگران کشتی سوار را منجر به زیان بار شدن تجربه مسافران دانسته اند.