تمهیدات امنیتی در پایگاه عراقی میزبان مربیهای آمریکایی افزایش یافت
ژنرال فلاح فارس، از فرماندهان ارشد نیروی هوایی عراق، به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت در هماهنگی با نیروهای آمریکایی تمهیداتی از قبیل محدودیت رفتوآمد شبانه، افزایش موارد امنیتی در داخل و خارج از پایگاه و همچنین استفاده از دوربینهای مداربسته به کار گرفته شده است.
این فرمانده عراقی دلیل افزایش تدابیر امنیتی را حمله هفته گذشته اعلام کرد که به سوی این پایگاه سه خمپاره شلیک شد اما به کسی آسیب نرسید.
همزمان سرهنگ کوین واکر، فرمانده نیروهای هوایی سنتکام در عراق، گزارشها درباره تخلیه نیروهای آمریکایی از این پایگاه را تکذیب کرد و به آسوشیتدپرس گفت فعالیتها در این پایگاه «مطابق معمول در جریان است».
عراق میزبان حدود پنجهزار نیروی آمریکایی است و شمار زیادی از شبهنظامیان این کشور نیز تحت حمایت جمهوری اسلامی هستند.
پایگاه بلد در ۶۵ کیلومتری شمال بغداد واقع شده و جنگندههای اف ۱۶ آمریکایی در این پایگاه مستقرند.