Никитюк без белья сразила образом роковой красотки в костюме с вырезами: "Мужчины, любуйтесь"

Путин в поздравительной речи к 23 февраля оценил заслуги военнослужащих РФ

Потерял брата, родители развелись, женился на лучшей подруге: что известно о семье Андрея Бурковского

21 февраля в преддверии Дня защитника Отечества в Егорьевском шахматно-шашечном клубе состоялся открытый рейтинговый турнир по блицу «Зимний Кубок - 2021»


160*600

Новости сегодня на DirectAdvert

Новости сегодня от Adwile

Актуальные новости сегодня от ValueImpression.com


Опубликовать свою новость бесплатно - сейчас
Загрузка...

Михаил Миков: Нинова не предлага лява политика, която да замени неолибералния модел

10

Контролната комисия в БСП се е превърнала в инквизационен придатък на Нинова. За това предупреди в студиото на БНТ бившият лидер на партията Михаил Миков. Той визира процеса на изключване на пловдивчанина Георги Гергов от БСП, но и други процеси, които текат например в Смолян, Монтана, Враца, Омуртаг и Антон. Дори и във Видин се говорело за изключвания. […]

Михаил Миков: Нинова не предлага лява политика, която да замени неолибералния модел

Контролната комисия в БСП се е превърнала в инквизационен придатък на Нинова. За това предупреди в студиото на БНТ бившият лидер на партията Михаил Миков. Той визира процеса на изключване на пловдивчанина Георги Гергов от БСП, но и други процеси, които текат например в Смолян, Монтана, Враца, Омуртаг и Антон. Дори и във Видин се говорело за изключвания.

Михаил Миков: Нинова не предлага лява политика, която да замени неолибералния модел

В БСП текат процеси на централизация на партията, откъсване на централното ръководство от структурите.

«Въобще — деструктивни процеси и то точно, когато партията трябва да е най-мобилизирана», заяви Миков.

В някои населени места социалисти включително използват игрички и с други политически сили, а тези процеси ще се усилят, когато започне реденето на листите.

Михаил Миков заяви, че на 5 април ни очаква политическа мъгла.

Социологическите проучвания не показват предимство на левицата, а разлика плюс — минус един до два процента.

Това означава за БСП «четири години загубено политическо време» и то по време на сериозни протести през лятото на миналата година.

Настоящият мандат се е радвал на парламентарен комфорт и въпреки че се е знаело, че протестите трудно ще доведат предсрочното му прекратяване, видимо е в момента, че няма да има сериозна промяна.

Едно е да се каже «време е» за промяна, както заявяват от БСП в момента, друго е това да се случи.

Засега социологическите агенции не потвърждават желанието на БСП, коментира Миков. По думите му е видно, че трудно ще може да се предложи на обществото лява политика, която да замени десния неолиберален модел.

Българската социалистическа партия трябва да даде оценка на мандата на президента Румен РадевОт няколко месеца тече кампания срещу Радев в медии, близки до новото ръководство на БСП и Корнелия Нинова. Очевидно има опит за намаляване на неговия авторитет и то завоалирано, а не ясно и конкретно с официална оценка. Има нещо странно в цялата история, заяви Миков.

Неговата лична оценка е, че Румен Радев е успял да се утвърди като самостоятелен политик, въпреки че на моменти и преминал ръба на противопоставянето.

«Освен натиск и противопоставяне, трябва да имаш умения и за диалог», посочи Михаил Миков,

който не знае нито дали президентът ще се кандидатира за втори мандат, нито дали би спечелил, нито дали БСП ще му даде позитивна оценка. При всяко едно положение обаче БСП трябва да даде оценка и то преди президентските избори, а не след тях — каквито заявки се дават от левицата.

По темата за консултациите за изборите при държавния глава, Михаил Миков заяви, че те са закъснели, а в момента няма никакво време да се обсъждат промени в Изборния кодекс, а и по този начин няма да се вдигне доверието на гражданите в изборния процес. Предстоят ни редовни избори, за които се е знаело още преди четири години, че ще се случат. Машинното гласуване е достатъчно предизвикателство пред ЦИК, за да може да си позволим тепърва да организираме гласуване по пощата, смята Миков. News.bg.

Михаил Миков: Нинова не предлага лява политика, която да замени неолибералния модел


Персональные новости
Новости от PixFuture.com на News.123ru.net


Видео-новости от VDO.AI на News.123ru.net

Загрузка...

Комментарии

Комментарии для сайта Cackle

Читайте на 123ru.netДругие популярные новости дня сегодня


123ru.net — быстрее, чем Я..., самые свежие и актуальные новости Вашего города — каждый день, каждый час с ежеминутным обновлением! Мгновенная публикация на языке оригинала, без модерации и без купюр в разделе Пользователи сайта 123ru.net.

Как добавить свои новости в наши трансляции? Очень просто. Достаточно отправить заявку на наш электронный адрес mail@29ru.net с указанием адреса Вашей ленты новостей в формате RSS или подать заявку на включение Вашего сайта в наш каталог через форму. После модерации заявки в течении 24 часов Ваша лента новостей начнёт транслироваться в разделе Вашего города. Все новости в нашей ленте новостей отсортированы поминутно по времени публикации, которое указано напротив каждой новости справа также как и прямая ссылка на источник информации. Если у Вас есть интересные фото Вашего города или других населённых пунктов Вашего региона мы также готовы опубликовать их в разделе Вашего города в нашем каталоге региональных сайтов, который на сегодняшний день является самым большим региональным ресурсом, охватывающим все города не только России и Украины, но ещё и Белоруссии и Абхазии. Прислать фото можно здесь. Оперативно разместить свою новость в Вашем городе можно самостоятельно через форму.Новости 24/7 Все города России

Загрузка...


Топ 10 новостей последнего часаЗагрузка...


Новости России

123ru.net — ежедневник главных новостей Вашего города и Вашего региона. 123ru.net - новости в деталях, свежий, незамыленный образ событий дня, аналитика минувших событий, прогнозы на будущее и непредвзятый взгляд на настоящее, как всегда, оперативно, честно, без купюр и цензуры каждый час, семь дней в неделю, 24 часа в сутки. Ещё больше местных городских новостей Вашего города — на порталах News-Life.pro и News24.pro. Полная лента региональных новостей на этот час — здесь. Самые свежие и популярные публикации событий в России и в мире сегодня - в ТОП-100 и на сайте Russia24.pro. С 2017 года проект 123ru.net стал мультиязычным и расширил свою аудиторию в мировом пространстве. Теперь нас читает не только русскоязычная аудитория и жители бывшего СССР, но и весь современный мир. 123ru.net - мир новостей без границ и цензуры в режиме реального времени. Каждую минуту - 123 самые горячие новости из городов и регионов. С нами Вы никогда не пропустите главное. А самым главным во все века остаётся "время" - наше и Ваше (у каждого - оно своё). Время - бесценно! Берегите и цените время. Здесь и сейчас — знакомства на 123ru.net. Отели в Москве — здесь. Разместить свою новость локально в любом городе (и даже, на любом языке мира) можно ежесекундно (совершенно бесплатно) с мгновенной публикацией (без цензуры и модерации) самостоятельно - здесь.